Benvinguts a El Sol de l'Era.

Aquest bloc té com una de les seves principals raons de ser, la de mostrar aquells rellotges de sol que he anat realitzant per a amics al llarg del temps, tot oferint una descripció de la seva realització. També trobàrem textos i documents que ajudaran a entendre una mica mes els rellotges de sol.


dimecres, 15 d’octubre del 2014

TALLER DE GNOMÒNICA AL TECNOESPAI

Amb la col·laboració de la Comisió de Joves Enginyers, del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, hem organitzat una activitat de divulgació cientifica durant la Setmana de la ciència, preparant el taller "Realitza el teu rellotge de sol"


El taller consisteix en una introducció a la ciència de la gnomònica, on a partir d'uns coneixements teòrics bàsics i de l'observació de diferents rellotges de sol aprendrem el seu funcionament i lectura. 

Construirem un conjunt de dos rellotges de sol: un equatorial i un horitzontal i veurem com, tot i ser de diferent tipus i caracteristiques, van a l'hora marcàn l'hora verdadera solar.


Quan i on es farà:  


El taller es durà a terme el proper dissabte 15 de novembre, de les 9'30 a les 13'30 h, al Tecnoespai del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, al carrer Bailèn, 68 de Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada