Benvinguts a El Sol de l'Era.

Aquest bloc té com una de les seves principals raons de ser, la de mostrar aquells rellotges de sol que he anat realitzant per a amics al llarg del temps, tot oferint una descripció de la seva realització. També trobàrem textos i documents que ajudaran a entendre una mica mes els rellotges de sol.


dimecres, 23 de desembre del 2015

NOMES COMPTO LES HORES SERENES

A Sant Josep, dins el terme municipal de Ferreries, al centre de Menorca i envoltat de camps, ens trobem aquest preciós rellotge de sol que acabem de fer i que ara mostro. 


Ubicat en un lloc preferent de la façana que mira més a migdia i que aprofita el nombre més gran d'hores de sol, hi havia un espai lliure damunt de la capelleta de Sant Josep que li era molt escaient molt posar un rellotge de sol. 


Pintat de colors terrossos, amb diferents tonalitats fent aigües, aparentment podria passar per un rellotge antic ja existent anteriorment, però l'artista que l'ha pintat li ha sabut donar aquest aire que tant m'agrada.

En el pol del gnòmon veiem pintat un sol amb la data de la seva realització i en el centre del quadrant el lema “Només compto les hores serenes".


Veiem el rellotge de sol i la capelleta de Sant Josep a la façana d'aquesta magnifica masia menorquina.




1 comentari: