Benvinguts a El Sol de l'Era.

Aquest bloc té com una de les seves principals raons de ser, la de mostrar aquells rellotges de sol que he anat realitzant per a amics al llarg del temps, tot oferint una descripció de la seva realització. També trobàrem textos i documents que ajudaran a entendre una mica mes els rellotges de sol.


divendres, 4 de novembre del 2016

TALLER DE RELLOTGES DE SOL A LA PLAÇA SÓLLER DE BARCELONA - 1

El Grup d’Història de Nou Barris i l'Ateneu La Bòbila de la plaça Sóller, han organitzat un seguit d’activitats dins de la setmana de la ciència 2016, aquest cop de caire gnomònic.



El diumenge  6 de novembre – Itinerari de Rellotges de Sol. El Grup d'història de Nou Barris ha creat aquesta ruta que barreja la història i la ciència on es descobriran els rellotges de sol que ens passen desapercebuts, tot passejant pel barri.

El diumenge 13 de novembre – Taller de Rellotges de Sol.El taller consisteix en una introducció a la ciència de la gnomònica. On a partir d’uns coneixements teòrics basics i de l’observació de diferents rellotges de sol aprendrem el seu funcionament i lectura. Dibuixarem un rellotge de sol analemàtic a la part cimentada de la plaça Sóller, (davant del llac), un lloc ideal, per la seva manca d’ombres als voltant.

Les inscripcions es poden fer presencialment o per telèfon al 933540570.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada